Közeleg a karácsony és szépen lassan az is kiderül miben fogunk járni a következő őszi szezonban (illetve járnánk, ha rengeteg zöldhasúval rendelkeznénk). Az igazat megvallva a pár posttal ezelőtt emlegetett Chanel és az Oscar de la Renta kollekción kívül nem is igazán találtam olyan bemutatót, ahol komolyabb pénz összeget el tudnék verni (értsd: 5 ruhánál többet sehol nem vennék). Persze azt is hozzá kell tennem, hogy még jó pár nagy tervező/divatház kollekciója várat magára (köztük a Ferré-é, McQueen-é és a Givenchy-é is), szóval még akármi is lehet a jövő őszi szezonból.

Összeségében egyenlőre nem nagyon fogtak meg az őszi kollekciók, többségében unalmasnak, ötlettelennek találom őket (a Doo.ri kifejezetten szívfájdalamat okozott nekem az előző szezon után, a darabok számomra több sebből véreznek). Persze azért összeszedtem egy pár képet, hogy mégis mit fogadnék el. A teljes kollekciókat, ill. az innen kimaradtakat a Style.com-on lehet megtekinteni.

1-6. kép: Oscar de la Renta; 7-9. kép: Devi Kroell; 10. kép: Elie Tahari; 11. kép: J. Mendel.

 

 

Szerző: Sellith  2009.12.13. 17:03 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr751594522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása