Kicsit eltérek a megszokott témától, de úgy éreztem ezt mindenképpen meg kell osztanom veletek. (Ezzel a posttal Kendős lány kedvére teszek, hosszabb elemzést tőle várjatok, ő ért hozzá.) Szóval nem kell tartanotok attól, hogy a blog átalakul lakberendezéssel vagy építészettel foglalkozó oldallá (főleg, hogy egyikhez se értek), de egy ilyen házban szívesen ellaknék. Az én kedvenceim: a fás szoba, a háló, amiben egy inda tekergőzik körbe, a hatalmas bagoly (nem tudom mi a funkciója, de nagyon bájos) és a süti alakú párnák.

Forrás: Stylebubble

Szerző: Sellith  2010.03.04. 21:29 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr881809970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Kendős Lány 2010.03.05. 23:18:36

Köszönöm szépen a postot, nagyon tetszik :D Mint szakbarbárnak véleményem szerint a hatalmas baglyos világítótestnek és a szobában tekergő indának ugyanannyi értelme és funkciója van mint minden más porfogónak a lakásunkban. Megteremtik a hangulatot esetleg az összhangot. :D

Sellith 2010.03.06. 00:06:54

@A Kendős Lány: igazán nincsen mit, örülök, hogy tetszik :).
süti beállítások módosítása