Sajnálom amiért ilyen régen jelentkeztem, csak hát voltak egyéb elfoglatságaim is. De ami ennél is dühítőbb, hogy ugyanez a post egy órás munka után elveszett a net útvesztőiben, így kissé indulatosan úgy döntöttem, hogy ezzel egy kicsit várok. Aztán egy kis utána gondolást követően, felsejlett bennem, hogy a rendszernek lehet gondjai voltak a post hosszúságával és a képek mennyiségével, úgyhogy úgy döntöttem kibabrálok vele és két részben kapjátok meg (nem hagyom magam és a postjaimat). Katt a nyílra, még így is sok kép következik.

1. Ez a fotósorozat nagyon régóta itt figyel a gépemen és még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy vajon mi tetszik benne. Általában nem kedvelem az ilyen képeket, ez viszont nagyon meg fogott. Abbey Leeben van valami nagyon különleges és megkapó, tetszenek a kép kicsit fura mozdulatai (megjegyezném, hogy a fotók azt jutatták eszembe, hogy ilyen lehet mikor egy indián lány találkozik a cyberpunkkal).

Képek a Numeroból.

 

2.Fendi tavaszi kampány: a mesék Afrikája (a lilás köd nagyon-nagyon tetszik) és Anja Rubik (ez a nő úgy néz ki nem tud hibázni). Ami még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy Karl Lagerfeld állt a kamera másik oldalán (azt hiszem ő az, akire tökéletesen illik a polihisztor kifejezés). A szemüvegeket pedig köszönöm szépen, elfogadnám.

 

Szerző: Sellith  2010.01.21. 12:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr91689867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása