Az utóbbi pár napban nosztalgiáztam egy kicsit és gondoltam megosztom veletek, milyen kollekciókat nézegettem újra. Sok képes post, lehet élesíteni az érzékeket, mert gyönyörű ruhák következnek.

1. Elie Saab couture ruhái: ezek azok azok a ruhák, amelyek miatt beleszeretem ebbe a márkába, nem az utóbbi két kollekció borzalmas darabjai. Mintha egy tündérmesébe csöppent volna az ember, egyszerűen szépek. (Nem annyira közérdekű információ, de ha egyszer mégis csak házasságra adnám a fejem (kizárt), a 6-os vagy a 13-as versenyzőt tudnám ruhaként elképzelni.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Viktor&Rolf 2009-es őszi kollekció: eltartott egy darabig, míg megtanultam értékelni a két srác tehetségét, de ma már izgatottan várom a bemutatóikat. Ez az egyik kedvenc kollekcióm tőlük, gyönyörű ruhákkal, de egyet kell értsek a kritikusokkal. Itt az alapötlet illetve a hozzá tartozó diszlet annyira jól sikerült, hogy szinte agyonnyomja az egyébként jó ruhákat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.Givenchy 2009-es őszi couture kollekció: oké-oké ez még a divatvilágában se számít olyan réginek, de csak azért is ide kívánkozik. Ezek a képeket elnézve: ki ne szeretne marokkói hercegnő lenni (igen még én is a hófehér bőrömmel)?

Szerző: Sellith  2010.01.22. 19:49 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr201693559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása