Ez bizony az előző post folytatása. Két okai is van, amiért ismét két részben kell olvasnotok még egy postot. Egyrészt féltem, hogy megint kárba veszik a munkám (nagyon nem vagyok oda az ilyenért, és hát ami a képeket illeti nem tudok mértéket tartani, még úgy sem, hogy kiszűröm a leglényegesebbeket). Másrészt (és ez talán már jobban hangzik) ez a két úr igazán megérdelmi a külön postot. Amit ők művelnek, azt tanítani kéne. Akit érdekel a dolog és nem fáradt el az előző postnál az katt a nyílra, ismét ömlengés jön.

Természetesen John Gallianoról és Alexander Mcqueenről van szó. Hihetletlen, hogy ilyen tehetség szoruljon emberekbe, a kollekcióikat még évek múlva visszanézve is sikít minden érzékem a gyönyörűségtől, így aztán elképzelni se bírom milyen eufóriát érez az aki mindezt élőben nézheti végig.

1. Dior 2007-es tavaszi couture kollekció: nincs mit hozzáfűznöm, csak elrontanám az élményt (illetve de: akinek hasonló módon tetszik megtalálja a showról készült felvételt a youtubeon, érdemes ránézni).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Alexander Mcqueen 2008 ősz Ready-to-Wear kollekció: örök szerelem a pávás ruha a cipővel együtt és a gyönyörű tojás alakú táskák. Nézzetek és ámuljatok.

Szerző: Sellith  2010.01.22. 20:37 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr751693671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása