Akárki akármit mond róluk, azért nem szabad lebecsülni az orosz népet és én nem is teszem. Ezek a képek is ezt hivatotak bizonyítani. Bizony divatban is verik a világ egy jó részét. (Apropó divatvilág: több magyar tervező is kijutott a New York-i divathétre, legyünk rájuk nagyon büszkék.) Az első kép valami elképesztően gyönyörű, a második képen látható kabátot pedig akár a téli ruhatáram részeként is el tudom képzelni. (A cikk végén zenét is találtok, természetesen egy orosz énekesnőtől, Origától; jó kis zenei aláfestés a képek nézegetéséhez.) A képek egyébként régebbiek, az orosz divathétről származnak, a tervező pedig Slava Zaitsev.

Képek, zene a nyíl után.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Sellith  2009.09.11. 19:17 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr641375745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Kendős Lány 2009.09.12. 12:18:19

Már jó ideje tudom, hogy Origa zenéje nagyszerű és ebben a számban sem kellet csalódnom. Nagyon jó választás volt, ez az új kedvencem. A képeken szereplő ruhadarabok varázslatosak. Le a kalappal az oroszok előtt.

Sellith 2009.09.12. 12:27:11

@a kendős lány: örülök, hogy te is jöttél kommentelni. A kedvedért majd megpróbálok összeszedni egy kendős-rövid hajas-csizmás postot :D.
süti beállítások módosítása