Kedvenc divatházamnál úgy látszik, hogy most már pár szezon óta megint visszaállt a megszokott színvonal (sajnos az öreg Ferré 2 éve elhunyt, és bizony az ezt követő kollekciókon meglátszott, hogy nem az ő keze munkáját dicsérik). Szerencsére a két fiatal tervező srác visszatért Ferré hagyományaihoz, és igyekeznek az építészetet becsempészni a divatba (Gianfranco építésznek tanult és ezt a tudását gyakran a kollekcióiba is átültette). Ez ebben az esetben annyit tesz, hogy nincsenek feltűnő színek (szerencsére, a színeket nagy tömegben csak Matthew Williamson kolleckióiban tudom elviselni), viszont a ruhák szabása annál inkább különleges.

Röviden és tömören: nagyon szép az amit ez a két srác összehozott (még ha sok helyen kritizálják is őket). Remélem még sok ilyen kollekciót várható tőlük.

A teljes kollekciót itt lehet megnézni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Sellith  2009.10.06. 16:54 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr141432020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása