Most már végképp beindult a marketing-gépezet és folyamatosan érkeznek az információk a 2010-es őszi kollekciókról. Nos az eddig benyomásom, mi szerint a legtöbb kollekció erősen középszerűre sikeredett, kezd átalakulni. Megérkezettek ugyanis két kedvencem a Givenchy és a Nina Ricci kollekciói és számomra hozták az elvárt szintet.

1. Givenchy- kevés szín, különleges szabásvonalak, elegáns benyomás és hát egy picit konzervatív. Legtöbb helyen valószínűleg lehúzzák majd a kritikusok, de nem tudok objektív maradni a divatházzal szemben. Nekem tehát nagyon tetszik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Nina Ricci: nagyon bájos és elegáns egyszerre. Itt sem jellemző a túl élénk színek használata (amit én egyáltalán nem bánok). A hosszú bőr kesztyű és a rózsa természetesen nagyon tetszik, egyszerre teszi vagánnyá és romantikussá a szetteket. Külön figylemet érdelemelnek a cipők, különösen a 6. és az utolsó képen látható ragadott meg. Ja és még mindig nem tudok kiszeretni a Nina Ricci parfümömből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meglepetésként pedig a kedvenc divatházam, a Ferré kampányfotóit láthatjátok. A fotók annyira nem ragadtak meg, de a fekete kisruhát bármikor elfogadnám.

Szerző: Sellith  2010.01.13. 18:02 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr371669966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása