Általában nem vagyok oda márkáért (zseniális embernek tartom Lagerfeldet, de nem tetszik a divatház körüli hatalmas hype-fesztivál), de a Párizs-Moszkva kollekció után most ismét hüledezve nézek. Először is meg kell állapítanom, hogy Lagerfeld az akire egy az egyben illik a vérprofi szó leírása (bár ezt már eddig is elégszer bizonyította). Másodszor a mesterből az idegen kultúrák a legjobbat hozzák ki. Aki kíváncsi katt a nyílra, hosszú ömlengés következik.

A választott ország ezúttal Kína volt, és már a show helyszíne is nagyon különleges: Shanghajban egy uszályon rendezték meg a divatbemutatót (sokak szerint a bemutató főszereplője igazából a város volt). A ruhák pedig csodálatosak, a térd fölé érő csizmáktól egyszerűen elolvadok, az ékszerek pedig nagyon extrák (szerelmes vagyok a hosszú logós fülbevalókba). A hajról és sminkről azt hiszem, nem kell szólnom, a képek magukért beszélnek. Az egyetlen dolog, amibe talán bele tudnék kötni (de ez már tényleg  a kákán is csomót keresek esete) az az, hogy az egész mutatón végig vonulhatak volna a távol-keleti modellek (mondjuk meg kell jegyeznem, hogy mindig is jobban kedveltem a japán és kínai modelleket, sokkal sokoldalúabbak, mint európai és amerikai társaik). Még mindig a modelleknél maradva, egy személyes megjegyzés: Baptise halálosan idegesít.

A kollekcióra először az Ourfashion blogon bukantam rá, de mi előtt nagyon lenéznétek, egyszerűen muszáj volt írnom erről a kollekcióról.

A teljes kollekciót itt lehet megnézni.

Szerző: Sellith  2009.12.05. 17:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr901576225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása