Még egy év járja ma a végét, és minden bizonnyal ez az idei utolsó bejegyzésem. Elnézést kérek mindenkitől, amiért eltűntem a két ünnep között, beszippantott a nagy vizsgaidőszak (meg a mozi; egy kicsit eltérve a témáttól: ha van rá időtök és pénzetek, nézétek meg az Avatart 3D-ben, nagyon jó film, megéri a mozijegy árát). És persze ebben az évben a divatvilág is megélt egyst mást. Láttunk csodaszép kollekciókat és fotósorozatokat; meg persze borzalamas csalódásokat is (van olyan divatcég, aki számomra mindkettőt produkálta idén). Szerencsére akadt bőven olyan tehetség, akinek a csillaga még feljebb ívelt: gondoljunk a fiatal magyar tervezők jelenlétére a New York-i divathéten, és az is kétségtelen, hogy az idei év Mihalik Enikő és Rajzák Kinga éve volt: reméljük 2010-ben is megörvendeztetnek bennünket; de sajnos a tragédiák se maradhatak ki az idei évből: Daul Kim fájó űrt hagyott a divatvilágban, ahogy Brittany Murphy színésznő (Ne szólj száj...; Nagymenő kiscsajok; Sin City) se csillogtatja meg többet tehetségét egy független fimben se (Jackoról direkt nem szólok, eleget harsogtak már róla máshol).

Megpróbálom illendően elbúcsúztatni ezt az évet.

Biztosan emlékeztek még McQueen Atlantisz-ihlete kollekciójára, amely zseniálisan sikerült. Szerencsére nem ő az egyetlen akit megihletett Platón mesebeli világa, Anastasia Radevich gyönyörű cipőket tervezet ebben a stílusban. (A többi képet itt lehet megtekinteni, érdemes rákattintani a Home és Inspiration fülecskékre is, imádom a vázlatkönyveket nézegetni, de nem akartalak untatni titeket vele).

Forrás: Stylebubble

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a fotósorozat egy ideje már a gépem egy mappájába foglal helyet, de még nem találtam rá alkalmat, hogy kipostoljam. A ruhák gyönyörűek, a cipők pedig az álom kategóriát jelentik nálam (már megint cipők, hiába nem tudok szabadulni tőlük). A 4. és 5. képen látható ruha szerelem első látásra, az 5. kép cipője meg még okoz nekem egy-két szép pillanatot, azt hiszem. A szőke modellekkel meg nem szimpatizálok különösen, de ha hosszú, szőke frizurát kéne választanom, biztosan olyat kérnék, mint az övé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenkinek sikerekben gazdag és nagyon boldog új évet kívánok (magamnak pedig természetesen sok szép kollekcióban, ruhában és cipőben gazdagot :))! Még valami: ha bármikor rossz kedvetek van, csak nézetek rá erre a képre és gondoljatok egy vidámparkra, ahol a kedvenc fagyitokat, csokitokat eszegetitek; nekem mindig mosolyt csal az arcomra.

Szerző: Sellith  2009.12.31. 11:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr271634725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása