Természetesen ismét a 2010-es év tavaszi kollekciójáról van szó. Sok képes post, úgyhogy folytatás a nyíl után.

1. Kezdjük a rossz hírrel, vagyis inkább a csalódással. Elie Saab ruháinál hozzá szoktam, hogy mindig mindig nagyon romantikusak, olyanok amilyenek a mesebeli hercegnők ruháit elképzelem. Ebben a kollekcióban ezt nem láttom, ami még nem lenne gond, ha valami zseniálisan kreatívval állna elő (mint az Mcqueen-nél is láthattuk), de sajnos nem ez a helyzet. Nekem ezek a darabok kifejezetten unalmasak (ez alól kivételet talán csak a natúr színű darabok jelentenek, úgyhogy inkább ezek közül válogattam).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Nagy változás van a Valentino háza táján. A tervezés két fiatal tervező kezébe került, akik úgy gondolták ideje változtani az idáig jól megszokott dolgokon és fiatalosabb ruhákat tervezni. Úgyhogy a mostani kollekcióból hiányzik a jól megszokott vörös ruha, van helyett viszont jó pár gyönyörűséges darab. Nekem kifejezetten tetszik ez a változás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Sellith  2009.10.12. 14:59 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr781445118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása