Úgy néz ki a divatvilág embereit is ( vagy legalábbis a Dazed&Confused novemberi számán dolgozókat) megihlette a Tudorok című sorozat (még mindig vadászom, állítólag nagyon jó és hát a HBO sorozatai eddig még nem okoztak csalódást). A ruhák zseniálisak, ahogy a beállítások és a fény viszonyok is (pont mint a középkori portrékon), a modell pedig kitűnő választás volt (Katlin Aas). Nem a klasszikus modelleket képviseli (furán is mutatna ezeken a képeken Heidi Klum), még szépnek se nagyon mondanám a képek alapján (mondom ezt én), viszont eszméletlen elegáns és csakúgy árad belőle az erő (néhány képet nézve azaz érzésem, hogy simán lefejeztettne bárkit). Összegezve: végre valami izgalmas, és nem csak a klasszikus csini modell csilli-villi luxus környezetben szexi ruhában.

Személyes kedvenc a 8. számú kép (az utolsó előtti), egyrészt mert nem tudok ki szeretni ebből a D&G ruhából, másrészt nagyon tetszik az a kis fricska a képen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Sellith  2009.10.16. 11:49 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr61453907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Kendős Lány 2009.10.19. 19:21:34

Igazán érdekesek a fotók. Megnyugtató hogy nem minden modell a tökéletes szépséget testesíti meg. Nekem is az utolsó előtti kép tetszik a legjobban. Szerintem az kitűnik a többi közül. Mintha éppen egy halálos ítéletet hozna meg. Jó választás volt ez a sorozat.
Bocsi hogy ilyen későn kommenteltem.

Sellith 2009.10.20. 20:15:46

@A Kendős Lány: semmi gond, kommentelsz amikor akarsz.
Valamikor találkoznunk kéne, szedtem le zenét megint, nekem meg kéne film.
süti beállítások módosítása