Hétvégén pihenés képen polyvoreoztam egyet és íme most itt az eredménye (indoklás a nyíl után :)):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen ha már álmodozok, akkor az ára nem adok, úgyhogy azt most inkább nem írnám le, inkább csak azt, hogy mit miért választottam.

Ezzel az YSL pólóval már régóta barátkozom, tetszik ez a trükkös megoldás. A nadrághoz azt hiszem sok mindent nem kell hozzá tennem, egyszerű jól variálható, fekete darab.

Mostanában nagyon tetszenek a natúr színek, úgyhogy ez a púder színű kabát is helyett kapott listán. A szín elég egyszerű, a szabás az ami kicsit feltűnőbbé teszi ezt a darabot.

Mivel eléggé fázos a kezem, a kesztyű se maradhat le a listáról: natúr színű bőr Dolce&Gabbana helyes kis masnival.

Szóval ha már az alapdarabok meg van, lássuk mivel lehet fel dobni utcára és mivel egy vacsira.

Utcára én ezt az aranyos kis Moschino cipőt kapnám fel (sajnos a polyvore-on még nincs kép róla), kényelmesnek tűnik. A tojás alakú táska szerelem első látásra, valószínűleg az Oroszország mániám miatt. Ha valaki lát valahol hasonlót, viszonylag ocsón, légyszi szóljón. Ehhez az összeállításhoz én egy gyöngyházfényű bézs lakkot választanék.

Randira vagy elegánsabb partira egy gyönyörű Chanel cipőt választanék. A koponyás cuccokért általában nem vagyok oda, de ez a McQueen kistáska nagyon jól néz ki. Este felé meg már senkit nem zavar, ha a köröm egy kicsit feltűnőbb, úgyhogy jöhet az éjfekete lakk.

A Nina Ricci új illata meg fantasztikus, még lehet belőle karácsonyi ajándék.

Szerző: Sellith  2009.11.23. 21:15 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr771547428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása