Gyakorlatilag a kedvencemmé vált ez a fotósorozat, ami az egyik legkedvesebb színésznőmről, Diane Krügerről készült a francia Vogue októberi számához. Nem tudom, hogy hogy képes rá, de Diane Krüger mindig más arcát mutatja. Egyébként a színésznő szerepekhez való hozzáállása is nagyon szimpatikus, miszerint szeretne nem előnyös megjelenésű hölgyeket játszani, mert ahogy ő fogalmaz a szépségben semmi érdekes nincs. Megvallom őszintén irigylem ezt a nőt: szép, de nem tucat szépség; meg van a maga esze; stílusos; úgy híres, hogy nem cikkeznek róla a bulvárlapok és ezek felett még a magánélete is rendben van. Ja és egy más után kapja a jobbnál jobb felkéréseket.

Na de itt a vége az áradozásnak (meg a mai napi energiatartalékaimnak is), jöjjenek a képek.

 

 

Szerző: Sellith  2009.09.28. 20:48 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thoth.blog.hu/api/trackback/id/tr181413977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Kendős Lány 2009.09.29. 19:01:22

Én is szeretem Diane Krüger-t de neki is sokkal nehezebb lenne érvényesülnie ha nem lenne ilyen szép. Becsülendő hogy ki akar törni a tökéletes szépség skatulyából.
süti beállítások módosítása